"Feel as light as a feather"

 

 

Wat is Access Bars® ?

Op je hoofd bevinden zich 32 punten waarin alle beperkende gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen, emoties en overtuigingen die je door de tijd heen hebt meegenomen, zijn opgeslagen. Er zijn Bars® voor controle, creativiteit, hopen en dromen, vorm en structuur, heling, ouder worden, verdriet en vreugde, lichaam en seksualiteit en geld e.d.  Elke gedachte, idee, houding, beslissing of overtuiging die je hebt vastgezet, vertegenwoordigt de energie en beperkt jouw creatieve, scheppende capaciteit in en op dat gebied. En het beperkt jou om

MET GEMAK iets anders te laten verschijnen in je leven.

Door deze 32 punten zachtjes aan te raken zul je gemakkelijk en moeiteloos alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen

 

Zie hier voor meer uitleg : 

https://www.youtube.com/watch?v=X2HWH9fG_40&t=40s      

   https://www.youtube.com/watch?v=-IL_GqlK7hw

 

Creëer een andere kijk op je eigen realiteit! 

Als wij functioneren vanuit gedachten, gevoelens of emoties 'zijn' we niet.

Het universum geeft en schenkt ons van alles en wij bepalen wat we ontvangen, gebaseerd op onze bereidheid om te 'zijn'.

Wat waar is maakt ons 'lichter' en wat een leugen is, maakt ons 'zwaarder'.

Stop met oordelen en je zult leven!

Wil je graag 'leven', laat dan je Bars® nalopen!

In het ergste geval zal je je voelen alsof je een heerlijke massage hebt gehad en in het beste geval zul je echt gaan 'leven'!

 

Hoe lang duurt zo een sessie?

Een gemiddelde sessie, waarin alle punten worden nagelopen, duurt ongeveer 90 minuten.

Bij kinderen gaat het vaak sneller, omdat zij doorgaans minder weerstand hebben om te ontvangen.

 

Wat gebeurt er cellulair en wetenschappelijk gezien?

Wetenschap laat zien dat de vorm van de cellen meer ovaal wordt als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties, wat de eerste stap is naar ongemak of ziekte. Wanneer je je Bars® laat nalopen, verlicht dat dit effect zodat de cellen weer hun natuurlijke bolvorm kunnen aannemen en zo meer gemak voor het lichaam verzorgen.

Neuroloog en Neurowetenschapper Dr. Jeffrey L. Fannin presenteert zijn Access Bars® onderzoek.

Wetenschappelijk hersenonderzoek wijst uit dat de hersengolven van beta naar alpha door naar theta bewegen, de staat van diepe ontspanning, vlak voor de slaapfase: delta.

Dit staat toe om toegang te krijgen tot de gedragspatronen, vastgezette geloofsovertuigingen en meningen, die je huidige leven bepalen.

Dit bevestigt wat Gary Douglas, de ontwikkelaar van Access Bars®, bestseller en grondlegger van Access Consciousness® al voor 25 jaar zegt.
 

 

Bars is een ongelofelijk effectieve techniek voor stressvermindering, angst, depressie, slaapbevordering,  ADHD en ADD,  etc.